Monopoly Almere 'bijzonder groot succes'

ALMERE • Ma 21 oktober 2019 | 15:01 • Maandag 21 oktober 2019 | 15:01

Het Almeerse Monopolyspel is een 'bijzonder groot succes'. Dat laat initiatiefnemer Saskia Hoogwoud weten. Binnen een dag waren bijna 1500 exemplaren bij de VVV al uitverkocht.

Het spel werd een week geleden gepresenteerd. Hoogwoud is erg blij met de grote belangstelling. "Het is van tevoren heel lastig in te schatten hoeveel exemplaren je nodig hebt", laat ze weten. "Als we dit vooraf hadden geweten, hadden we er veel meer laten maken. Maar aan de andere kant is het nu wel een mooie limited edition."

Tweede druk?
Er is een kans dat er nog een tweede druk komt, zegt Hoogwoud: "De VVV heeft al laten weten meer spellen te willen, ze hebben op een dag al 150 mensen teleur moeten stellen. We verwijzen belangstellenden nu door naar de supermarkten."

Bij twee Plus-supermarkten in de stad kunnen zegels gespaard worden voor korting, daar zijn nog wel spellen beschikbaar. In beide winkels liggen 1000 exemplaren. Daar loopt de zegelactie tot eind november. Mocht de tweede druk er komen, dan duurt het nog wel even voor die beschikbaar is. "Dat wordt dan minimaal volgend jaar", vertelt Hoogwoud.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel