Drie aanhoudingen voor steekpartij Blekerstraat

FLEVOLAND • Vr 25 oktober 2019 | 11:38 • Vrijdag 25 oktober 2019 | 11:38

De politie heeft drie mensen aangehouden voor de steekpartij in de Blekerstraat in Almere op woensdag 14 augustus. De man die ervan wordt verdacht een 29-jarige Almeerder te hebben gestoken, is een 19-jarige Belg. Hij is in België opgepakt op basis van een Europees aanhoudingsbevel en vervolgens aan Nederland overgedragen.

Hij is volgens de politie vorige week vrijdag aangehouden en zit nog vast. Twee jongens van 16 en 17 uit Almere zijn donderdag aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Zij mochten na verhoor weer naar huis.

Getuigen hebben na de steekpartij in het centrum van Almere vijf mensen zien wegrennen. De politie is nog op zoek naar de overige verdachten.

Het 29-jarige slachtoffer raakte bij de steekpartij zwaargewond. Meerdere vitale organen werden geraakt door de messteken. Waarom de Almeerder werd gestoken, is niet duidelijk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel