Opa en kleinzoon (4) overleden na ongeval op Larserdreef

LELYSTAD • Za 30 november 2019 | 11:23 • Zaterdag 30 november 2019 | 11:23

Een man van 67 en zijn vierjarige kleinzoon zijn vrijdagavond overleden na een ongeval op de Larserdreef in Lelystad. De 63-jarige vrouw van de man zat ook in de auto. Zij is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn alle drie afkomstig uit Lelystad.

Op het kruispunt van de Larserdreef met het Delfland kwamen twee auto's met elkaar in botsing. In beide voertuigen zaten drie personen. De bestuurder van één van de auto's is aangehouden. Het gaat om een man van 26 uit Lelystad. Hij was niet onder invloed van alcohol of drugs maar zit wel vast op verdenking van het veroorzaken van een verkeersongeval met dood of letsel door schuld. In zijn auto zaten ook twee mensen, een 22-jarige man uit Lelystad en een man van 27 uit het Zuid-Hollandse Rhoon. Zij zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd en waren lichtgewond.

Getuigen en beelden
De politie zoekt mensen die een van de betrokken auto’s voor het ongeval hebben zien rijden in Lelystad of omgeving. Het betreft een rode Toyota Aygo en een witte Range Rover. Heeft u deze gezien, dan wil de politie graag weten of u iets is opgevallen? Daarnaast komt de politie ook graag in contact met mensen die beschikken over beelden, bijvoorbeeld van een dashcam. Zo ja, neem dan contact op met de politie.

Dank aan omstanders
De politie spreekt overigens al speciale dank uit aan de vele omstanders. "Ondanks de heftigheid van dit ongeval, hebben zij veel waardevolle dingen kunnen doen. Iedereen die daaraan behoefte heeft, krijgt uiteraard zorg en begeleiding aangeboden."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel