Jongen (13) door man mishandeld op Spoorbaanpad

ALMERE • Vr 13 december 2019 | 13:13 • Vrijdag 13 december 2019 | 13:13

Een 13-jarige scholier is woensdagmiddag op het Spoorbaanpad in Almere Stad flink mishandeld door een volwassen man. Dat blijkt uit twee aangiftes die zijn gedaan bij de politie.

De jongen zou in elkaar geslagen zijn toen hij met twee vrienden van school naar huis fietste. Volgens de aangiftes schreeuwde de dader van de mishandeling naar de jongens. Toen zij stopten, begon de man hen zonder duidelijke aanleiding te slaan. Een vrouw in een witte Toyota stopte en kwam tussenbeide. De verdachte stopte vervolgens met slaan, zo is te lezen in de aangiftes die Omroep Flevoland in zijn bezit heeft.

Het 13-jarige slachtoffer fietste vervolgens verder met zijn schoolgenootjes. De man zou toen opnieuw achter ze aan zijn gekomen. Hij wist ze in te halen bij de Binderij. Volgens ooggetuigen is hij daarna verder gegaan met het mishandelen van de scholier. Ook een van de andere jongens werd toen bedreigd. Volgens de aangifte dreigde de verdachte de jongen iets aan te doen als hij naar de politie zou stappen. Die jongen heeft toch aangifte gedaan van bedreiging.

De politie bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan naar aanleiding van een aangifte van een incident dat woensdagmiddag op het Spoorbaanpad gebeurde. Die aangifte gaat over een bedreiging. Een tweede aangifte kon de politie nog niet bevestigen, mogelijk omdat deze recenter is gedaan en daarom nog niet volledig in het systeem verwerkt is.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel