Discotheek Chez Marknesse stopt ermee

MARKNESSE • Do 2 januari 2020 | 16:42 • Donderdag 2 januari 2020 | 16:42

Discotheek Chez in Marknesse gaat sluiten. Dat heeft eigenaar Louw Mulders via Facebook bekendgemaakt. Eind februari en begin maart zijn er nog twee avonden voor 16-plussers en 25-plussers en daarna blijven de deuren voorgoed gesloten.

Uitgaanscentrum Chez was decennialang een begrip in de Noordoostpolder en verre omtrek. De laatste jaren loopt het discotheekbezoek in heel Nederland terug en dat was ook in Marknesse te merken. Tijdens de afgelopen jaarwisseling waren er 1.000 bezoekers, maar op 'gewone' avonden zijn dat er tegenwoordig veel minder.

De discotheek stond al enige tijd te koop. Volgens Mulder zijn er serieuze gesprekken met een partij die het pand wil overnemen. Wie dat is, en wat de eigenaar met het pand van plan is, wil hij nog niet bekend maken.

Vrijdagavond wordt overigens nog wel de traditionele nieuwjaarsreceptie in Chez gehouden. Samen met zijn kinderen en personeel is Louw al druk bezig om het pand hiervoor in gereedheid te brengen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel