Eigenaar Isoniq verrast met prijs Onderneming van het jaar

URK • Vr 10 januari 2020 | 0:12 • Vrijdag 10 januari 2020 | 0:12

Het bedrijf Isoniq is donderdagavond uitgeroepen tot Onderneming van het jaar 2019 op Urk. De prijs werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijvenkring Urk.

Isoniq maakt isolatieproducten voor gevels en daken. Het bedrijf heeft vijfentwintig medewerkers in dienst en levert producten aan allerlei grote en kleine bouwbedrijven in heel Nederland.

Onverwacht
Eigenaar Hein Coenen was verrast en had de prijs niet verwacht. Dat komt omdat hij pas vijf jaar geleden met zijn bedrijf is begonnen. In vergelijking met grote ondernemingen op Urk beschouwt hij zichzelf nog als starter.

Isoniq won vorig jaar tijdens de uitreiking van de provinciale Flevopenningen, de Participatiepenning. Volgens de jury was dat te danken aan de inspanningen die het bedrijf doet om kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit is ook één van de redenen waarom Isoniq donderdagavond tot Onderneming van het jaar op Urk werd uitgeroepen.

Avond vol prijzen
De Starter van het jaar op Urk werd het bedrijf Rapid Engineering. Middenstander van het jaar werd Brouwers Mannenmode. Verhoeff Foods kreeg de Participatieprijs uit handen van wethouder Freek Brouwer.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel