Beelden van scooterrijdster die doorreed na ongeluk

ALMERE • Di 14 januari 2020 | 22:30 • Dinsdag 14 januari 2020 | 22:30

De politie heeft bewakingsbeelden van een scooterrijdster die in september doorreed na een botsing met een fietsster in Almere. De beelden waren dinsdagavond te zien in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Het ongeluk gebeurde op 17 september om 8:50 uur in de tunnel onder de Citymall. Op bewakingsbeelden is het slachtoffer te zien voordat ze de tunnel in fietst. Ze rijdt van het Flevoziekenhuis naar de MediaMarkt. Achter haar rijdt een persoon op een zwarte scooter. De 66-jarige fietsster uit Almere zegt dat ze in de tunnel van achteren is aangereden door een scooterrijdster. Het gaat om een blanke vrouw met lang blond haar in een paardenstaart met een grote, witte koptelefoon.

Door de botsing verloor het slachtoffer de macht over het stuur en kwam hard ten val. Ze had meerdere breuken in haar onderbeen, een deuk in haar oogkas en een vinger uit de kom. Na een zware operatie kon zij drie maanden niet lopen. De vrouw is nog altijd aan het revalideren. De politie is op zoek naar de scooterrijdster en getuigen die de aanrijding zagen gebeuren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel