Candlelight terug op radio bij Easy FM

ALMERE • Di 4 februari 2020 | 23:16 • Dinsdag 4 februari 2020 | 23:16

Op het lokale radiostation Easy FM in Almere is vanaf komende zondagavond een bekend stemgeluid te horen. Onder de vertrouwde naam Candlelight zal presentator Jan van Veen luisteraars in Almere en omgeving twee uur lang trakteren op romantische muziek en persoonlijke en openhartige gedichten van luisteraars.

Candlelight kent een lange geschiedenis op de Nederlandse radio. Bij Veronica en de AVRO trok het programma in de jaren zeventig en tachtig een groot luisterpubliek. Duizenden mensen stuurden gedichten in en er verschenen zelfs platen met de muziek en stem van presentator Jan van Veen.

Eigen studio
In het recente verleden was Candlelight nog te horen bij SkyRadio, 100% NL, Omroep Max en Radio M in Utrecht. Jan van Veen maakt het programma tegenwoordig in zijn eigen studio. Het wordt vervolgens vanuit Almere uitgezonden. De samenwerking tussen Van Veen en de Almeerse zender loopt in eerste instantie voor een half jaar.

Ode aan en mét Jan van Veen in DWDD

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel