Minderjarig meisje gewond na steekpartij bij Evenaar

ALMERE • Ma 10 februari 2020 | 11:02 • Maandag 10 februari 2020 | 11:02

Een 16-jarig meisje is maandagochtend gewond geraakt bij een steekpartij in Almere Buiten. Volgens de Almeerse Scholen Groep (ASG) gaat het om een scholiere van het Buitenhout College. Ze was rond 10:00 uur onderweg naar school toen ze op de Evenaar door twee jongens met een mes werd bedreigd.

Het tweetal wilde volgens de ASG haar scooter hebben. Toen ze die niet wilde geven hebben ze haar neergestoken. Het meisje is daarna doorgereden naar school voor hulp. Van daaruit is ze naar het ziekenhuis gebracht.

De politie zegt dat er nog veel onduidelijk is over de toedracht, met name over wie er verantwoordelijk voor de steekpartij zou zijn.

Aanvulling 12 februari 2020: De politie laat weten dat inmiddels duidelijk is geworden dat er geen sprake is geweest van een bedreiging of beroving, er heeft dus geen misdrijf plaatsgevonden. Er wordt daarom ook niet langer naar verdachten gezocht.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel