Broodjes en salades voor personeel Flevoziekenhuis

ALMERE • Ma 23 maart 2020 | 21:36 • Maandag 23 maart 2020 | 21:36

Personeel van het Flevoziekenhuis in Almere krijgt de komende dagen maaltijdsalades en broodjes. De eerste 50 maaltijden zijn maandagmiddag geleverd aan het ziekenhuis.

Het initiatief komt van een aantal ondernemers, waaronder de Loogman Groep. Dat bedrijf is ook een van de sponsoren van Almere City FC, medewerkers van de voetbalclub doen ook mee aan de actie.

Volgens Chris Bouwman van de Loogman Groep heeft het bedrijf last van het coronavirus. Er is minder werk maar het wil toch zorgmedewerkers steunen in deze moeilijke tijden. "Ondanks dat het coronavirus keihard toeslaat, is het wel mooi om te zien dat mensen elkaar toch helpen", zegt Bouwman. Het plan is om behalve het personeel van het Flevoziekenhuis ook personeel van andere zorginstellingen op eten te gaan trakteren.

Vorige week werd het personeel van het Flevoziekenhuis ook verrast met tweehonderd pizza’s. Die kwamen van de Almeerse filialen van pizzabezorger Domino’s.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel