Grote cateraar probeert personeel te detacheren

BANT • Ma 6 april 2020 | 22:10 • Maandag 6 april 2020 | 22:10

Eigenaar Henk Slump van Slump Catering & Events uit Bant is druk bezig om zijn personeel gedetacheerd te krijgen en dat lukt redelijk. Ook is ingetekend op de steunmaatregel om een tegemoetkoming in de loonkosten te krijgen.

Het bedrijf is een van de grote cateraars voor evenementen in de provincie, maar er is zo goed als niks meer te doen. De coronacrisis hakt er dan ook snoeihard in. ‘Redden wat er te redden valt’ is nu het devies.

Goed bedacht, mag niet
Het bedrijf heeft geprobeerd een grote drive-in bioscoop op touw te zetten, waar bezoekers in de auto onder het genot van een hapje en drankje van een film zouden genieten. Vanwege de coronamaatregelen kreeg de cateraar geen vergunning.

Toekomst
Henk Slump probeert nieuwe markten aan te boren, maar dat is niet makkelijk. Met zijn medewerkers brainstormt hij al wel over de periode na deze crisis. ‘Hoe gaan de evenementen, feesten en partijen er dan uitzien?’ Een passend antwoord is nog niet gevonden door het bedrijf uit Bant.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel