SGP, CU en Hart voor Urk: grote zorgen over bereikbaarheid

URK • Do 30 april 2020 | 16:36 • Donderdag 30 april 2020 | 16:36

De fracties ChristenUnie, SGP en Hart voor Urk maken zich grote zorgen dat de gemeente Urk al langere tijd slecht bereikbaar is. Volgens de fracties kampt de gemeente sinds dinsdagochtend al met een technische storing.

De digitale raadsvergadering op Urk die donderdagavond gehouden zou worden, ging dan ook niet door. De vergadering is nu verzet naar donderdag 7 mei. Het zou de eerste keer zijn dat de gemeenteraad weer zou vergaderen. Sinds half maart waren de vergaderingen opgeschort wegens de uitbraak van het coronavirus.

Schriftelijke vragen
De drie fracties hebben schriftelijke vragen gesteld aan het College van B & W. Daarin wordt onder meer gevraagd wat de gemeente heeft gedaan om de storing te verhelpen.

Ook stellen SGP, ChristenUnie en Hart voor Urk de vraag waarom de gemeente geen mobiel noodnummer beschikbaar heeft gesteld. Op dit moment is de gemeente alleen via het WhatsApp nummer 0613567971 bereikbaar.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel