Huis-aan-huisblad Ons Almere breidt uit met Ons Lelystad

ALMERE • Do 30 april 2020 | 23:34 • Donderdag 30 april 2020 | 23:34

Huis-aan-huisblad Ons Almere gaat uitbreiden. De gratis krant valt binnenkort ook in Lelystad op de deurmat. Richard Verduyn Lunel is ervan overtuigd dat Ons Lelystad een succes wordt. "De krant staat helemaal vol met leuke berichten, lekkere recepten en wat je allemaal voor leuks kunt doen thuis. Kortom, positief nieuws."

De krant verschijnt eens per maand en krijgt een oplage van 40.000 stuks. Verduyn Lunel durft het aan om de uitbreiding in coronatijd te beginnen. "Juist nu is er behoefte aan een leuke krant die je in alle rust kunt lezen. Een krant met een positieve insteek." Volgens Verduyn Lunel heeft de krant voldoende adverteerders om een aantal maanden voort te kunnen. "We hebben natuurlijk in Almere kunnen oefenen. Daar wordt de krant heel enthousiast gelezen en de adverteerders zijn ook heel blij met wat we hebben neergezet."

Columns gezocht
Ons Lelystad moet natuurlijk wel een Lelystadse insteek krijgen, zegt Verduyn Lunel. "We zoeken daarom columns van mensen uit Lelystad en we willen interviews met mensen uit Lelystad."

Ons Almere gaat ook uitbreiden met een eigen online televisiekanaal. Joost Buitenweg wil van Ons Almere TV hét platform maken waar alles te vinden is wat Almere raakt. "Dus dat is lifestyle. En als we een programma gaan maken over voeding, dan gaat het om Almeerse producten."

Komende maanden uitbreiden
Ons Almere TV wil films en documentaires brengen van Almeerse filmmakers. "Maar we willen ook studiogesprekken maken en nieuws brengen", zegt Buitenweg. De online zender gaat vrijdag van start. "Dan staan er al een paar films online en we gaan het de komende maanden uitbreiden. Dus hou het in de gaten."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel