Bedrijfskring Lelystad werkt samen met jonge ondernemers

LELYSTAD • Ma 8 juni 2020 | 17:10 • Maandag 8 juni 2020 | 17:10

Bedrijfskring Lelystad en EntrepreneURBN zijn een samenwerking aangegaan om jonge ondernemers in de stad te stimuleren. Ondanks de dreigende recessie door de coronacrisis denkt de bedrijfskring dat er toch nog veel jongeren zullen kiezen voor het ondernemerschap.

"Het streven is dat de ondernemers van morgen niet meer vertrekken, maar juist in Lelystad hun zaak bouwen. Jonge ondernemers dragen op deze manier bij aan vernieuwing en verandering" , aldus Dirk Jan Verdoorn van de Bedrijfskring Lelystad.

EntrepreneURBN is ontstaan vanuit ideeën van jongeren. Aan de Agorahof in het centrum ontmoeten de ondernemers in spe elkaar. "Hier kunnen ze innovatief zijn, met elkaar sparren. Maar ook gecoacht worden door professionals en bouwen aan een sterk ondernemersnetwerk. Juist in tijden van crisis ontstaan vaak de mooiste, nieuwe ondernemingen. Vandaar dat ik ervan uitga dat onze samenwerking vruchtbaar zal zijn. Oud helpt jong en jong helpt oud", aldus Verdoorn.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel