Almeerse ondernemer van het jaar moet een omdenker zijn

ALMERE • Vr 10 juli 2020 | 18:51 • Vrijdag 10 juli 2020 | 18:51

Wie ondernemer van het jaar in Almere wil worden, moet een omdenker zijn. Dat kan door in te spelen op de coronacrisis, maar dat mag ook op een ander vlak. Dat zegt wethouder Maaike Veeningen als voorzitter van de jury.

Ondernemers uit Almere kunnen zich tot 30 augustus aanmelden voor de titel beste ondernemer van het jaar. Na deze inschrijfdatum buigt de jury zich over de deelnemers. De kandidaten worden beoordeeld op flexibiliteit, veerkracht en creativiteit.

De ondernemers die na het juryoverleg in de top drie komen kunnen in het najaar een bezoek van de jury verwachten. Volgens Maaike Veeningen zullen de bedrijven zich dan presenteren en verwacht de jury meer te leren over het bedrijf. Wie na deze bezoekronde als winnaar uit de bus komt, mag zich een jaar lang de beste ondernemer van Almere noemen en mag vijfduizend euro aan een goed doel in de stad schenken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel