Volautomatisch camperpark geopend in 't Urkerbos

URK • Vr 17 juli 2020 | 15:39 • Vrijdag 17 juli 2020 | 15:39

In Vakantiepark 't Urkerbos is vrijdag een camperpark geopend met een incheckzuil en een slagboom. Daardoor is er geen receptie meer nodig en kunnen fanatieke camperaars er het hele jaar terecht.

Het nieuwe park ligt naast de camping en heeft 25 plekken. Bij de incheckzuil geven bezoekers aan hoelang ze blijven en betalen meteen met een pinpas. Met de code op het bonnetje kan dan de slagboom worden geopend. De kampeerder rijdt daarna naar een van de beschikbare plekken.

Eigenaar Bob Schekman: "Het aantal campers op de camping werd steeds groter en sommige camperaars vonden het niet prettig dat ze zich aan de openingstijden van de receptie moesten houden. Ze wilden meer vrijheid. Dus we hebben daar op ingespeeld door een volautomatisch camperpark te realiseren."

Als de camping van het vakantiepark open is, kunnen bezoekers tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de faciliteiten van het terrein. Camperbezitter Albert Bakker vindt het ideaal: "Dit vinden wij super uiteraard. Hier kun je 24/7 en 365 dagen terecht. Wat is er nou mooier dan dat?"

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel