Dierenwinkel onderscheidt zich door snelle bezorgdienst

ALMERE • Di 4 augustus 2020 | 17:20 • Dinsdag 4 augustus 2020 | 17:20

Hoe onderscheid je je als nieuwe dierenwinkel? Petable in Almere Poort is sinds 8 juli open en wilde direct opvallen tussen de rest van het aanbod aan dierenzaken. Daarom bezorgen ze bijvoorbeeld op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Ook richten eigenaren Tristan Smit en Irene Korporaal zich op gezonde voeding en merken die niet bij elke dierenspeciaalzaak verkrijgbaar zijn.

De coronacrisis heeft de winkel geen problemen bezorgd, vertelt Smit. Ze twijfelden of de winkel wel open moest gaan tijdens de crisis. Maar net als bij supermarkten, werd er ook in dierenwinkels gehamsterd. De vraag naar dierenproducten nam daarom toe.

De dierspeciaalzaak verkoopt op dit moment nog geen levende dieren, want sinds 1 juni dit jaar mag dat niet meer zonder certificaten. Petable wil die het komende half jaar gaan halen, vertelt Smit. In eerste instantie willen ze beginnen met de verkoop van vogels. Op de langere termijn moeten daar dan ook nog vissen bijkomen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel