Dit jaar meer Nederlanders dan normaal in Center Parcs de Eemhof

ZEEWOLDE • Di 11 augustus 2020 | 17:15 • Dinsdag 11 augustus 2020 | 17:15

Normaal zijn de bezoekers een mix van nationaliteiten, maar deze zomer komen vooral veel Nederlanders naar Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Bezoekers gaan daarnaast minder op daguitjes en blijven meer op het park dan eerdere jaren. Dat zegt Martine Voorn van Center Parcs.

Het park heeft veel veranderingen ondergaan om te voldoen aan de regels van het RIVM. Zo zijn er informatieborden geplaatst en zijn er plexiglas schermen aangebracht op plekken waar medewerkers in contact komen met gasten.

Naast de veranderingen in verband met corona is het vakantiepark bezig met een grote renovatie. Zo opende vorige maand glijbaan de duo-racer en daarnaast worden de huisjes vernieuwd. De verbouwingen liepen ondanks corona geen vertragingen op.

Voor het park zijn er wel financiële gevolgen door de coronacrisis. De Eemhof had twee en een halve maand geen inkomsten. Toch hoeft er niet gesneden te worden in het personeelsbestand. Volgens Voorn is Center Parcs een gezond bedrijf. Daarnaast heeft het aanspraak kunnen maken op de financiële steun van de overheid.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel