PetsFish wil uitbreiden in Europa

URK • Vr 21 augustus 2020 | 17:08 • Vrijdag 21 augustus 2020 | 17:08

PetsFish uit Urk breidt graag uit naar landen buiten de Benelux, maar eigenaar Gert Bakker wil daar nog niet te veel over kwijt. Hij laat weten dat PetsFish op dit moment op het maximum van de productie zit.

De vissnacks van PetsFish zijn een succes onder honden. Bakker had tot 2008 zijn eigen viskraam in Almere. Toen hij zijn hond zag eten van de restjes van de kraam kwam hij op het idee om visssnacks voor honden te gaan maken.

De eerste jaren werd Bakker door zijn omgeving uitgelachen. Daar werd hij door geraakt en het gaf hem motivatie om iets moois van zijn bedrijf te maken. De vis in de snacks komt van Urk en dat is ook het enige ingrediënt van de snacks.

PetsFish begon door samples te geven aan een lokale dierenwinkel. Twee maanden daarna werd Bakker gebeld door de groothandel met een aanvraag van tweehonderd dozen vissnacks. Na de order van de groothandel breidde hij uit. Nu bestaat het bedrijf uit zes man personeel.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel