Massale zoekactie naar verdachte van misdrijf

LELYSTAD • Ma 14 september 2020 | 19:27 • Maandag 14 september 2020 | 19:27

De politie heeft maandagavond in de omgeving van bedrijventerrein Flevopoort in Lelystad gezocht naar een verdachte van een misdrijf, waarvan iemand het slachtoffer is geworden. Bij de zoektocht werd onder meer een helikopter ingezet, die soms erg laag overvloog. Het zoekgebied liep van de Praamweg naar de wijken De Landerijen en Waterwijk in Lelystad en richting Biddinghuizen.

Op verschillende plekken werd naar de verdachte gezocht. Wat er precies was gebeurd, wilde de politie niet zeggen. Wel was duidelijk dat zich rond 18:10 uur iets heeft afgespeeld op de Artemisweg, aan de kant van de Oostvaardersplassen.

Rond 21:00 uur is de politie sporenonderzoek gaan doen in een stuk bos aan de Torenvalkweg. De brandweer assisteerde daar met verlichting.

De politie zocht naar een man van ongeveer 40 jaar oud, die met een Brabants accent spreekt. De man zou weggevlucht zijn op een damesfiets met grijze tassen. Deze fiets zou zijn afgepakt van het slachtoffer. De politie wil dit niet verder toelichten.

De Landerijen

De gezochte man is 1,75 meter. Hij heeft een witte huidskleur, grijzig stekelhaar, een spijkerbroek met blauwe riem en een donker Nike vest met witte letters. Ook de politie in Almere riep via Burgernet op om uit te kijken naar de man.

Praamweg


Artemisweg

Torenvalkweg

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel