Nieuwe campagne om mensen en bedrijven naar Flevoland te lokken

FLEVOLAND • Wo 23 september 2020 | 16:44 • Woensdag 23 september 2020 | 16:44

Flevoland is de provincie waar mensen geweldig kunnen leven, werken, ontspannen of groeien. Maar dat moet duidelijk worden gemaakt aan mensen en bedrijven buiten Flevoland.

Met dat doel heeft de provincie Flevoland woensdag de website inflevoland.nl gelanceerd. Dit online platform moet de mooie kanten van Flevoland laten zien op het gebied van onder meer wonen, ondernemen, natuur, toerisme en recreatie.

Volgens projectleider André de Vries is de website vooral opgezet om mensen van buiten Flevoland te inspireren en door te verwijzen naar plekken waar zij meer informatie kunnen vinden. "Samen met de gebiedspartners wordt Flevoland vanuit een trots gevoel in de kijker gezet, door vanuit die Flevolandse trots te vertellen over de mooie ervaringen van bewoners en successen en ambities van ondernemers."

Naast het online platform komen er nog verschillende campagnes om Flevoland bekender te maken bij potentiële inwoners, ondernemers, studenten, werkzoekenden en toeristen. Flevolandse gemeenten, citymarketingorganisaties, ondernemersverenigingen, bedrijfskringen en sport- en cultuurorganisaties worden bij de campagnes betrokken.

De provincie Flevoland trekt jaarlijks 240.000 euro uit voor dit project.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel