Gewonde bij schietincident, politie vindt mogelijk wapen in bos langs A6

ALMERE • Wo 23 september 2020 | 21:40 • Woensdag 23 september 2020 | 21:40

Bij een schietincident op industrieterrein Poldervlak in Almere Buiten is een persoon gewond geraakt. Dat meldt de politie. Het schietincident aan de Splijtbakweg werd woensdagmiddag net na vijf uur gemeld bij de politie.

Op het bedrijventerrein stonden meerdere politieauto's en ambulances. Er is ook een traumahelikopter geland om assistentie te verlenen. De omgeving werd ruim afgezet.

De politie heeft na het schietincident gezocht naar een auto die bij het incident betrokken zou zijn. Die witte Caddy werd later gevonden aan de Dwangmolenstraat. Er werd niemand bij de auto aangetroffen. De politie heeft nog geen idee wat de aanleiding is geweest voor het schietincident.

Mogelijk wapen gevonden
In een bos bij de afrit Muiderberg van de A6 is in het bos een mogelijk wapen gevonden. De politie houdt hierover nog een slag om de arm, omdat het gevonden voorwerp eerst nader onderzocht moet worden. Tijdens de doorzoeking van het bos hing er ook een politiehelikopter boven het gebied, omdat de dader of daders mogelijk in het bos zaten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel