Afscheid van De Stiepe wordt uitgesteld

RUTTEN • Ma 5 oktober 2020 | 21:21 • Maandag 5 oktober 2020 | 21:21

De afscheidsvoorstelling voor dorpshuis De Stiepe in Rutten wordt uitgesteld. Door de nieuwe coronamaatregelen, zoals de beperking van het aantal personen in één ruimte, zijn de voorbereidingen van het stuk 'De Laatste Ronde' stilgelegd. De Ruttense toneelvereniging Nooit te Laat zou de afscheidsvoorstelling in het eerste weekeinde van november samen met theatergroep Prins te Paard opvoeren.

'De Laatste Ronde' zou in alle ruimten van dorpshuis De Stiepe worden opgevoerd, van de kelder tot de grote zaal. Zo nemen we op ludieke wijze afscheid van alle ruimten in het gebouw, is de gedachte. Wanneer de afscheidsvoorstelling wel wordt opgevoerd, is nog onduidelijk.

De Stiepe gaat in het voorjaar tegen de vlakte omdat er een multifunctionele accommodatie (MFA) in aanbouw is. MFA het Klavier is in november klaar. Dan vervalt de functie van het huidige dorpshuis. Eerder deze week werd bekend dat op de plek van De Stiepe zeventien appartementen komen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel