Breng je stem uit op de Duurzaamheidsaward 2020

NOORDOOSTPOLDER • Wo 14 oktober 2020 | 17:01 • Woensdag 14 oktober 2020 | 17:01

Je kunt komende week stemmen op de Duurzaamheidsaward 2020. Deze jaarlijkse award is een initiatief van de Pioniers van de Toekomst, een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid in Noordoostpolder.

Drie initiatieven zijn door een jury genomineerd voor de award. Het publiek wordt gevraagd een stem uit te brengen via de site.

De eerste genomineerde is Martin Dröge. Hij wil met zijn onderneming Objeqtive Recruitment een bijdrage leveren aan een duurzame wereld, maar ook aan de directe leefomgeving. Voor iedere klant voor wie hij bemiddelt, plant hij bomen in Afrika én in Noordoostpolder. Ook genomineerd zijn Marja Hoorweg en Cees Tuytel. Zij bieden met hun gezamenlijke project Uitjeregio.nl, een platform met lokale leveranciers en producten uit Noordoostpolder, Urk en de randstreken. De derde genomineerde is het bedrijf Berdi Sport en Groen. Dirk en Rienk Bernhard zoeken met hun bedrijf naar een duurzame manier van onkruidbestrijding.

Stemmen kan nog tot en met woensdag 21 oktober. De winnaar wordt op 4 november bekend gemaakt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel