Almere on stage zoekt beroepsbeoefenaars voor beroepenfeest

ALMERE • Di 3 november 2020 | 15:49 • Dinsdag 3 november 2020 | 15:49

Op donderdag 11 maart 2021 wordt in Almere voor de twaalfde keer het beroepenfeest van Almere on stage gehouden. Almeerse VMBO-leerlingen kunnen dan kennis maken met mensen uit allerlei beroepen.

Almere on stage zoekt beroepsbeoefenaren die mee willen doen aan het beroepenfeest. Op 11 maart kunnen 2e- en 3e-jaarsleerlingen en mensen uit verschillende beroepen met elkaar in gesprek. Het gaat om vier sectoren: techniek, groen, handel en zorg & welzijn.

Ook kijkje in het bedrijf
Naast het beroepenfeest op 11 maart vindt op 23 maart de Doe Dag plaats. De bedoeling van die dag is dat leerlingen een kijkje in een bedrijf nemen. Als je mee wilt doen aan het beroepenfeest en de Doe Dag, dan kun je je aanmelden via de site. Voor de leerlingen is het praktisch wanneer het bedrijf in Almere staat of dichtbij Almere en bereikbaar met het openbaar vervoer.

Coronamaatregelen
De organisatie gaat vooralsnog uit van een fysiek evenement, maar heeft allerlei noodscenario's klaar liggen vanwege de maatregelen rond COVID. Ze houden de richtlijnen van het RIVM daarvoor in de gaten.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel