Opgepakte verdachte overval New York Pizza blijkt onschuldig

LELYSTAD • Di 3 november 2020 | 22:40 • Dinsdag 3 november 2020 | 22:40

Een man die dinsdagavond werd opgepakt na een overval op een vestiging van New York Pizza in Lelystad is later weer vrijgelaten.

De man voldeed aan het signalement dat de medewerkers van de horecagelegenheid hadden opgegeven, maar volgens de politie is inmiddels gebleken dat de man niets met de overval te maken heeft. De politie is dus nog op zoek naar de echte dader.

De overval op de pizzeria aan de Neringweg vond rond 21:25 uur plaats. Bij de overval is geld buitgemaakt. De overvaller zou hebben gedreigd te schieten als hij de inhoud van de kassa niet kreeg. Volgens de politie had de man een wapen in zijn hand, maar verborg hij dat onder zijn jas. De verdachte is na de graai in de kassa via de Poststraat gevlucht.

Via Burgernet werden inwoners opgeroepen om uit te kijken naar een man van rond de 25 jaar oud. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben of meer kunnen vertellen over de overval.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel