Gedenkdag voor overledenen Antonius Ziekenhuis online

EMMELOORD • Ma 9 november 2020 | 16:05 • Maandag 9 november 2020 | 16:05

De jaarlijkse gedenkdag om patiënten te gedenken die in het Antonius Ziekenhuis in Emmeloord zijn overleden, wordt dit jaar online gehouden. Een bijeenkomst in het ziekenhuis is niet mogelijk, maar juist in dit jaar dat in het teken staat van corona is de behoefte groot.

De geestelijk verzorger van het Antonius Ziekenhuis, Michiel van Blanken, verzorgt de gedenkdag en is blij dat het in deze vorm toch kan worden aangeboden. “Voor veel nabestaanden draagt de gedenkdag bij aan het rouwproces. Normaal gesproken komen we in het ziekenhuis bijeen, maar omdat dit nu niet kan organiseren we dit jaar een online gedenkdag. We staan samen stil bij de patiënten die afgelopen jaar zijn overleden in ons ziekenhuis, waarbij we een speciale versie hebben waarin we stilstaan bij de kinderen die zijn overleden", aldus van Blanken.

De gedenkdag staat vanaf vrijdag 13 november online. Nabestaanden krijgen zo veel mogelijk een persoonlijke uitnodiging, maar niet alle adressen zijn bekend bij het ziekenhuis. Mensen die ook graag de opname willen bekijken kunnen zich via de website aanmelden en krijgen dan een persoonlijke link.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel