Werk en afsluiting Dronterweg een week uitgesteld

FLEVOLAND • Wo 11 november 2020 | 22:39 • Woensdag 11 november 2020 | 22:39

Werkzaamheden die vanaf volgende week woensdag zouden plaatsvinden aan de Dronterweg tussen Lelystad en Dronten zijn een week uitgesteld. Volgens de provincie gebeurt dat op verzoek van de aannemer.

Het gedeelte tussen de Larserringweg en de Swifterringweg krijgt nieuw asfalt. De weg gaat hiervoor nu vanaf 25 november enige tijd dicht voor autoverkeer. De nieuwe weg krijgt ribbelstroken en glasbollen om de veiligheid te vergroten. Ook komt er een nieuwe fietsoversteek bij de Larserringweg.

Uiterlijk vrijdag 11 december moet het werk klaar zijn. Fietsers en bromfietsers ondervinden geen hinder van de werkzaamheden.

De geplande aanleg van een rotonde op de kruising met de Swifterringweg wordt wegens technische redenen verplaatst naar voorjaar 2021. Wel worden volgens de provincie nu al voorbereidende grondwerkzaamheden voor de aanleg van de rotonde uitgevoerd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel