Schietincident was aan Bunschotenlaan, 1 man gewond

EMMELOORD • Wo 23 december 2020 | 11:21 • Woensdag 23 december 2020 | 11:21

De politie heeft dinsdagavond uitgebreid onderzoek gedaan in de Bunschotenlaan in Emmeloord. Dat gebeurde nadat eind van de middag een gewonde man bij het ziekenhuis aan de Urkerweg was binnengelopen. Volgens de politie is duidelijk geworden dat er dinsdagmiddag rond 15:30 uur geschoten is aan de Bunschotenlaan. Een 31-jarige man uit Woudrichem raakte daarbij gewond.

Hij is behandeld in het ziekenhuis. Volgens de politie is er nog niemand aangehouden.

Het onderzoek naar het incident is nog in volle gang. De politie deed dinsdagmiddag ook uitgebreid sporenonderzoek bij een grijze Audi die bij het ziekenhuis geparkeerd stond. Het is nog onduidelijk wat de auto met de zaak te maken heeft.

Baronielaan
Aanvankelijk werd gemeld dat zich aan de Baronielaan in Emmeloord een incident had voorgedaan. Via Burgernet werden omwonenden gevraagd of zij iets verdachts hadden gezien. In de Baronielaan waren ook agenten met kogelwerende vesten gezien. Inmiddels lijkt het erop dat er aanvankelijk een verkeerde straatnaam is genoemd. Volgens de politie speelt de Baronielaan geen rol meer in het onderzoek.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel