Rijstrook op Hanzeweg dicht vanwege losliggend asfalt

DRONTEN • Do 24 december 2020 | 13:03 • Donderdag 24 december 2020 | 13:03

Verkeer tussen Dronten en Kampen moet zeker de komende weken rekening houden met een afgesloten rijstrook op de Hanzeweg. Volgens de provincie is er asfalt losgeraakt en is er daarom tussen de Oudebosweg en de Hondweg een rijstrook dicht.

Op de weg zijn verkeerslichten geplaatst. Weggebruikers kunnen om de beurten gebruik maken van de rijstrook die nog wel open is. Omdat het donderdagmiddag erg druk op de Hanzeweg begon te worden, heeft de provincie inmiddels ook verkeersregelaars ingezet. Als het de komende dagen nodig blijkt te zijn, worden die opnieuw ingezet. Weginspecteurs van de provincie houden dit in de gaten.

De Hanzeweg tussen Dronten en Kampen is anderhalf jaar geleden nog opnieuw geasfalteerd. De provincie zegt niet blij te zijn met de nieuwe problemen. De aannemer gaat bekijken waarom het asfalt heeft losgelaten. Volgens de provincie kan het vanwege de feestdagen wel een paar weken duren voor de weg gerepareerd is.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel