Breedveld & Schröder en Dierenkliniek Almere-Stad Ondernemer van het jaar 2021

ALMERE • Zo 3 januari 2021 | 7:34 • Zondag 3 januari 2021 | 7:34

Twee bedrijven hebben dit jaar de titel Ondernemer van het jaar 2021 gewonnen. In de categorie groot bedrijf won Breedveld & Schröder. Van de kleine bedrijven ging Dierenkliniek Almere-Stad er met de prijs vandoor.

Breedveld & Schröder is van origine een elektronisch installatiebedrijf, maar heeft dat de laatste jaren uitgebreid met een beveiligingsafdeling. Het bedrijf werkt veel samen met andere Almeerse bedrijven en werd tijdens de uitreiking van de prijs geroemd om het combineren van oude kennis met nieuwe technieken.

'Overweldigend'
De Dierenkliniek Almere-Stad is 'een winnaar die continu investeert in de nieuwste technieken en ook veel bezig is met het ontwikkelen van nieuwe diensten om daarmee aan de wensen van haar klanten tegemoet te komen', werd tijdens de uitreiking gezegd. "Het is overweldigend dat we gewonnen hebben en we zijn ontzettend blij", aldus Sandra Rossen van de kliniek.

In totaal waren vijf bedrijven die kans maakten op de prijs in de twee categorieën. Almeerders konden op hun favorieten stemmen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel