Man (18) gewond door steekincident in Muziekwijk

ALMERE • Ma 4 januari 2021 | 20:00 • Maandag 4 januari 2021 | 20:00

Een man van 18 jaar uit Almere is maandagavond gewond geraakt door een steekincident in de Muziekwijk. Volgens de politie is het slachtoffer waarschijnlijk door één of meerdere verdachten belaagd op de Pianoweg.

Het slachtoffer belde kort voor 19:00 uur zelf de politie vanuit een woning aan de Contrabasweg in de Muziekwijk. Toen de hulpdiensten arriveerden, was hij aanspreekbaar. Een buurtbewoonster meldt dat ze eerst wat kabaal hoorde. "Daarna hoorde ik geschreeuw en toen kwam er politie en sirenes en een helikopter".

De politie denkt dat het slachtoffer een conflict heeft gehad op de Pianoweg. Hij is daarna gevlucht. Een deel van de straat was maandagavond afgezet. De politie deed sporenonderzoek in de woning aan de Contrabasweg en op een parkeerplaats bij Station Muziekwijk.

De politie hoopt dat getuigen die tussen 18.30 uur en 19.00 uur iets vreemds hebben gezien in of rond het Muzenpark zich melden. Ook wordt omwonenden met een bewakingscamera gevraagd om de beelden te bekijken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel