Redouan Assakali: Van moeilijk jongetje tot influencer

ALMERE • Wo 6 januari 2021 | 18:17 • Woensdag 6 januari 2021 | 18:17

Een voorbeeld voor jongeren. Dat wil de 27-jarige Almeerse Redouan Assakali zijn. Hij wil hen vooral het advies meegeven dat ze zichzelf kwetsbaar op moeten stellen.

Dat heeft hij zelf ook in de loop van de jaren geleerd en het heeft hem veel gebracht. Vroeger was hij het moeilijkste jongetje van de klas. Inmiddels is hij inspirator op sociale media. "Alles is haalbaar. Geloof in jezelf", aldus Assakali.

Nieuwe baan
Deze week is hij begonnen met zijn nieuwe baan als afdelingsmanager vers bij supermarkt Vomar in de Literatuurwijk in Almere-Stad. Hij vindt het een grote stap vooruit en is blij dat hij terug is in zijn eigen stad, Almere.

Afgelopen jaar werkte hij nog als plaatsvervangend supermarktmanager in Amsterdam. Zijn foto was toen door de hele stad te zien tijdens een COVID-campagne van de gemeente Amsterdam, om afstand houden te stimuleren. Op de billboards stond naast zijn foto de tekst: "Er weer volledig voor mijn dierbaren kunnen zijn. Daar doe ik het voor."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel