Wethouder Van der Es wint verkiezing Beste Bestuurder niet

ZEEWOLDE • Do 14 januari 2021 | 19:45 • Donderdag 14 januari 2021 | 19:45

Wethouder Wim van der Es van Zeewolde is niet de Beste Lokale Bestuurder van 2020. Van der Es (VVD) was een van de genomineerden voor de verkiezing, die jaarlijks georganiseerd wordt door het tijdschrift Binnenlands Bestuur. Op 4 februari is de einduitslag bekendgemaakt

Wethouder Van der Es werd door lokale en regionale politici, bestuurders, secretarissen en griffiers uit Flevoland verkozen tot de beste bestuurder van de provincie. In het juryrapport staat: "Geen politicus, maar een echte bestuurder. Iemand die boven de partijen staat. Zo wordt wethouder Wim van der Es door één van de invullers omschreven. Eigenschappen die bij hem passen zijn analytisch, beloftegetrouw en deskundig. Van der Es is een betrouwbare en stabiele bestuurder waar op gebouwd kan worden."

Van der Es zelf is verrast door de nominatie, maar trots. "Ik heb geen idee wie mij genomineerd heeft." Er kon tot 31 januari gestemd worden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel