Meisje gewond aan hoofd na baksteen door raam bus

EMMELOORD • Di 26 januari 2021 | 22:26 • Dinsdag 26 januari 2021 | 22:26

Een meisje van 16 is dinsdagavond gewond geraakt nadat iemand een baksteen door een zijraam van een bus had gegooid. Dat gebeurde rond 18.30 uur in de Zuidert in Emmeloord. Dat bevestigen de politie en Connexxion.

Volgens een mede-inzittende had het slachtoffer een hoofdwond die flink bloedde. Ze was wel aanspreekbaar en is volgens de politie met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze had meerdere hechtingen nodig.

De lijnbus 141 kwam uit Kampen en was op weg naar het busstation van Emmeloord. Twee onbekenden zouden bij de Talma Hof aan de Amsterdamweg hebben gestaan en gooiden volgens de ooggetuige twee stenen. Eén daarvan vloog dwars door de zijruit waar het meisje zat en de ander ketste af. De vloer van de bus lag bezaaid met glas.

Alle andere passagiers zijn overgestapt in een andere bus.

Beloning voor gouden tip
De vader en een vriend van de familie gaven dinsdagavond via social media aan dat zij een bedrag uitloven voor de gouden tip die naar de stenengooier leidt. In totaal kan de tipgever rekenen op drieduizend euro.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel