Kaarten voor proeffestivals binnen twintig minuten uitverkocht

BIDDINGHUIZEN • Do 25 februari 2021 | 10:11 • Donderdag 25 februari 2021 | 10:11

De kaarten voor de proeffestivals in Biddinghuizen waren donderdagmiddag binnen twintig minuten uitverkocht. De online kaartverkoop ging om 12.00 uur van start. De festivals worden gehouden op 13 en 14 maart op het evenemententerrein.

Woensdag maakte organisator Mojo bekend wie er optreden. Tijdens het dancefestival op 13 maart zijn dat onder anderen Joris Voorn, Reinier Zonneveld Live en Colin Benders. Tijdens het popfestival op 14 maart zijn er optredens van Chef'Special, De Staat, Maan, Jett Rebel, Donnie en Froukje. Tijdens de festivals onderzoekt Fieldlab Evenementen hoe er in coronatijd toch veilig en verantwoord evenementen georganiseerd kunnen worden. Op beide dagen zijn 1.500 bezoekers welkom.

Deelnemers aan de testevenementen moeten uiterlijk 48 uur voor hun komst op het festivalterrein een PCR-coronatest hebben gedaan en moeten de negatieve uitslag daarvan laten zien.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel