Lowlands hoopt dat editie 2021 doorgaat en boekt artiesten

BIDDINGHUIZEN • Di 16 maart 2021 | 12:18 • Dinsdag 16 maart 2021 | 12:18

Ondanks de onzekerheid over de coronapandemie gaan de organisatoren van Lowlands er voorzichtig van uit dat de editie van 20 tot en met 22 augustus dit jaar veilig en verantwoord kan doorgaan. Daarom zijn inmiddels ook al diverse acts geboekt.

Lowlands heeft onder meer afspraken gemaakt met Altin Gün, Balthazar, Biig Piig, Cleopatrick, Eefje de Visser, Joe & the Shitboys en Yungblud. In totaal staat van 54 acts al vast dat ze zich melden als de coronamaatregelen het in augustus toelaten.

Vorig jaar waren de tickets voor Lowlands in vijf uur volledig uitverkocht. Het evenement moest toen vanwege corona worden afgelast, maar de toen aangeschafte kaarten zijn geldig voor dit jaar. Een klein aantal kopers vroeg zijn geld terug. Die kaarten komen later in de verkoop. Wanneer is nog niet duidelijk. Een ticket voor drie dagen inclusief plek op de camping kost 230 euro.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel