Festival Down The Rabbit Hole eenmalig op Lowlandsterrein

BIDDINGHUIZEN • Wo 14 april 2021 | 11:53 • Woensdag 14 april 2021 | 11:53

Het festival Down The Rabbit Hole wordt eind augustus eenmalig georganiseerd op het Lowlandsterrein in Biddinghuizen. Down the Rabbit Hole zou aanvankelijk van 2 tot 4 juli plaatsvinden in Beuningen, maar organisator MOJO vindt het risico op afgelasting nog te groot. "We zijn blij dat we dit jaar in Flevoland welkom zijn", vertelt festivaldirecteur Ide Koffeman.

Daarom is ervoor gekozen om te verplaatsen naar Biddinghuizen en naar het einde van de zomer. "In het laatste weekend van augustus zijn er veel (inter-)nationale artiesten met tourplannen die ook nog eens zin hebben in een potje rammelen op Down The Rabbit Hole", schrijft de organisatie op de website.

Het evenement vindt plaats van 27 tot en met 29 augustus, een week na Lowlands. "Met Lowlands delen we veel van de spullen op het terrein, cateraars met wie we graag werken, tenten die we huren, badhuizen, enzovoort. Omdat het onmogelijk is om al die spullen in vier dagen naar Beuningen te sjouwen, vroegen onze Lowlands-collega’s: "Waarom kom je niet voor één keer in Biddinghuizen logeren?", zegt Koffeman. Voor het festival geldt een aangepaste vergunning. Zo stopt de muziek in de grote tent al om 23 uur 's avonds. "Daarna gaan we verder met koptelefoons."

De kaartjes voor de afgelaste editie van 2020 zijn dit jaar geldig. "Er zijn nog een aantal kaartjes te koop. Die gaan we eerst aanbieden aan mensen die al een kaartje hebben." Vanaf 1 mei start de algemene kaartverkoop. Welke artiesten komen optreden, wordt later bekendgemaakt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel