Nu ook outdoor-attracties bij Indoor Mountainbike Almere

ALMERE • Zo 25 juli 2021 | 16:50 • Zondag 25 juli 2021 | 16:50

Indoor Mountainbike Almere op industrieterrein Buitenvaart heeft er twee outdoor-attracties bij sinds dit weekend: de pumptrack en de airbaglanding.

Een pumptrack is een golvend en bochtig parcours waarbij mountainbikers niet trappen, maar zich afzetten om vooruit te komen. Bij de airbaglanding kunnen mountainbikers een hoge jump oefenen, zonder dat ze er botbreuken aan overhouden, zegt Tobias Ottenhof van Indoor Mountainbike Almere. "Als je beter geoefend bent, kan je op de airbaglanding gekke sprongen maken", aldus Ottenhof.

Nadat Indoor Mountainbike Almere vorig jaar de deuren binnen opende, kan er nu dus ook buiten gecrosst worden. De ambitie is om één hele grote kas te creëren. "We gaan het over een tijd weer helemaal vanaf de grond opbouwen, want dan gaan we verder met fase twee. Dan wordt het een xxl-versie wat we nu in de kas hebben, maar we gaan dan ook meer in de hoogte bouwen", aldus Ottenhof.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel