Treinverkeer bij Almere dit weekend plat

ALMERE • Vr 13 augustus 2021 | 12:37 • Vrijdag 13 augustus 2021 | 12:37

Treinreizigers in Flevoland moeten dit weekend rekening houden met grote vertragingen. Tussen Almere Oostvaarders en Weesp rijden namelijk geen treinen, maar bussen. Dat betekent dat vrijwel alle reizigers die in Almere moeten zijn - of daar doorheen reizen - te maken krijgen met de overlast.

Het treinverkeer ligt op zaterdag en zondag plat omdat er gewerkt wordt aan station Almere Centrum. Het station is al enige tijd een bouwput en krijgt een grote opknapbeurt. Dat ook naar andere Almeerse stations geen treinen rijden komt doordat het niet overal mogelijk is de treinen om te laten keren.

Ook vrijdag vindt er al een aantal werkzaamheden plaats aan het spoor, met als gevolg dat tussen Almere Oostvaarders en Centrum geen sprinters rijden. Intercity's kunnen er wel langs.

De NS raadt mensen aan om voor vertrek de reisplanner te raadplegen. Op maandag is de dienstregeling weer zoals gebruikelijk.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel