Beginnende ondernemers krijgen hulp bij testen innovatief product

ALMERE • Ma 6 september 2021 | 15:43 • Maandag 6 september 2021 | 15:43

De gemeente Almere is op zoek naar beginnende ondernemers in de bouw, ICT en technologie, die duurzaam én innovatief zijn. De bedrijven Innofest en Het Praktijk Centrum Circulaire Economie gaan de ondernemers in opdracht van de gemeente helpen. Het is de bedoeling om de beginnende bedrijven naar een hoger niveau te tillen.

Voordat ondernemers een nieuw product op de markt brengen, wordt het uitgebreid getest. Dit kost een hoop geld, en dat is niet altijd voorhanden. Innofest gaat de producten testen om die fase van de ontwikkeling een zetje te geven. Dat gebeurt op festivals of met Innofest Test Teevee, een online testpanel.

Via het testpanel krijgen de ondernemers feedback over de ontwikkeling van het product tot aan de marketing. Het is de bedoeling dat ze zo de kans krijgen om hun product of dienst te verbeteren.

Ondernemers die mee willen doen met het project moeten zich aanmelden. Dat kan online. Er worden wel wat eisen gesteld, onder meer dat het product circulair is en dat de onderneming in Almere zit.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel