Droom van Jordin gaat in vervulling: bijzondere automeeting

LELYSTAD • Do 9 september 2021 | 17:52 • Donderdag 9 september 2021 | 17:52

Het was donderdag een bijzondere dag voor de 14-jarige Jordin. Zijn Make-A-Wish-droom ging in vervulling. Honderden Lamborghini's, Porsche's en BMW's kwamen speciaal voor hem naar Lelystad Airport.

Jordin wist zelf van niks. De verrassing was daarom nog groter toen hij bij aankomst al deze auto's zag. "Ik werd al op school opgehaald in een luxe auto, uiteindelijk gingen we hier naartoe en ik weet niet wat me allemaal overkomt", zegt hij terwijl hij met zijn mobieltje foto's maakt van langsrijdende auto's.

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een ernstige soms, zelfs levensbedreigende ziekte. Lelystad Airport faciliteerde graag de parkeerplaats voor de bijeenkomst.

Ook de ouders van Jordin zijn erg enthousiast. "We hadden niet verwacht dat de opkomst zo groot zou zijn, dit doet Jordin erg goed", aldus zijn moeder Renate Bellis.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel