Man zonder rijbewijs gaat er snel vandoor

ALMERE • Za 23 oktober 2021 | 9:33 • Zaterdag 23 oktober 2021 | 9:33

Een automobilist die er snel vandoor ging toen hij de politie in Almere Haven zag, was de agenten net niet slim genoeg af. De man liet in de haast zijn tas met ID-kaart, bankpas en telefoon achter.

Agenten zagen in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto met 'behoorlijke snelheid' door de woonwijk rijden. Toen de politie de bestuurder daarop wilde aanspreken, bleek dat hij daar geen zin in had. Voordat ze hem het stopteken konden geven, stapte hij uit. Toen hem om zijn rijbewijs werd gevraagd antwoordde hij dat hij daar geen tijd voor had en hij ging er snel vandoor.

Op Facebook schrijft de politie: ''Kennelijk had meneer zoveel haast dat hij zijn 'manpurse' met daarin zijn ID-kaart, bankpas en telefoon achterliet in de auto. Die hij overigens ook niet had afgesloten in alle haast.''

De auto bleek niet verzekerd en de eigenaar van de auto was niet in het bezit van een rijbewijs. Bij de auto heeft de politie een briefje achtergelaten dat de man zijn eigendommen op het bureau in Almere Haven mag ophalen. Onderaan het briefje: ''Neem even je rijbewijs mee. Ohnee. De politie.''

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel