PvdD wil noodoplossing voor vertraagde stationsliften Centrum

ALMERE • Di 23 november 2021 | 12:31 • Dinsdag 23 november 2021 | 12:31

De Partij voor de Dieren in Almere wil opheldering van de gemeente over de vertraging bij de aanleg van de nieuwe liften op station Almere Centrum. Mensen die afhankelijk zijn van een lift kunnen nu vier maanden langer niet terecht op het treinstation. De partij pleit voor een noodoplossing.

De Partij voor de Dieren wil van het college weten of er door de gemeente, NS of ProRail extra maatregelen zijn genomen om de overlast voor mensen met een handicap te beperken. De fractie is bang dat gehandicapte reizigers stranden op Almere Centrum. Ook vraagt de partij zich af waarom de gemeente niet actiever heeft verteld dat er vier maanden langer geen liften beschikbaar zijn.

Verder vraagt de Partij voor de Dieren zich af of het zeker is dat aanleg van de stationsliften niet meer vertraging oploopt. Als dat wel zo is, zouden er problemen kunnen ontstaan voor de bezoekersstroom van de Floriade, vreest de partij.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel