Politie pakt man op na beroving Robertskruid

ZEEWOLDE • Do 25 november 2021 | 14:31 • Donderdag 25 november 2021 | 14:31

De politie heeft een 32-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats aangehouden in verband met een gewelddadige beroving in de straat Robertskruid in Zeewolde. Daar werd vrijdag 5 november om 23.30 uur een 44-jarige Zeewoldenaar in zijn auto beroofd.

Op het moment dat de Zeewoldenaar stilstond, werd het portier van zijn auto opengetrokken, waarna hij bij de keel werd gegrepen en een aantal persoonlijke bezittingen moest afgeven. Het slachtoffer was flink in paniek en heeft enkele seconden de claxon ingedrukt, waardoor buurtbewoners werden gealarmeerd. De daders waren toen al gevlucht.

Na buurt- en rechercheonderzoek heeft de politie nu een verdachte aan kunnen houden. "We zijn nog op zoek naar een tweede dader in deze zaak", zegt politiechef Miklos Coumou.

Dit is nieuws van de Lokale Omroep Zeewolde, gemaakt door Bart Bos. Omroep Flevoland en de Lokale Omroep Zeewolde werken dit jaar nauw samen om meer lokaal nieuws te brengen. Heb je een tip, mail dan naar bart.bos@omroepflevoland.nl.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel