Inloopspreekuren over corona uitgebreid naar Almere en Zeewolde

FLEVOLAND • Vr 14 januari 2022 | 15:30 • Vrijdag 14 januari 2022 | 15:30

GGD Flevoland breidt haar inloopspreekuren voor vragen over coronavaccinaties en andere COVID-zaken uit. Eerder werd het coronaspreekuur al in Lelystad ingesteld. Vanaf 17 januari kunnen ook Almeerders in hun stad op verschillende plekken terecht met vragen. Inwoners van Zeewolde die vragen hebben kunnen vanaf 2 februari langskomen bij de verschillende spreekuren in hun woonplaats.

De gezondheidsdienst merkt dat veel mensen toch nog vragen hebben over de vaccinatie tegen corona. Sommigen twijfelen of zij zich moeten laten vaccineren, of hebben andere vragen over corona. GGD Flevoland probeert wekelijks in alle Almeerse wijken een dagdeel aanwezig te zijn en zal de tijden en locaties de komende tijd dan ook nog uitbreiden. In Zeewolde kunnen mensen vooralsnog wekelijks terecht met hun vragen in Het Vraaghuis aan de Stevinweg 2.

Op de website van de GGD staan de actuele tijden en locaties.

Vaccinatie in de moskee
Naast voorlichting in de buurthuizen, geeft GGD Flevoland in Almere ook voorlichting in de moskeeën. Tijdens de bijeenkomsten in de moskee in Almere Buiten en in Almere Stad is het ook mogelijk om direct de eerste vaccinatie te krijgen voor de mensen die dat alsnog graag willen. Om een vaccinatie te krijgen tijdens de bijeenkomsten in de genoemde moskeeën is het nodig om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel