Filip Keij (19) richt werkplatform op voor boeren en zzp'ers

BIDDINGHUIZEN • Vr 14 januari 2022 | 16:52 • Vrijdag 14 januari 2022 | 16:52

Boeren rechtstreeks verbinden met zzp'ers: dat is wat Teroza doet. Het platform is opgericht door de 19-jarige Filip Keij uit Biddinghuizen. Volgens Keij is het als beginnende zzp'er lastig om een netwerk op te bouwen, van boeren waarbij je kan werken. Hij wil deze drempel verlagen. Zo ontstond het idee voor Teroza.

In september kwam het platform online. Werkzoekenden kunnen gratis een profiel aanmaken en worden dan aan een boer gekoppeld. "Op het platform is het uurtarief volledig voor de dienstverlener", zegt Keij.

Volgens hem zijn er veel mensen die als zzp'er in de agrarische sector willen werken. "Toen ik 17 was, werkte ik bij een boerenbedrijf", zegt de jonge agrariër. Al gauw wilde hij ook bij andere bedrijven werken, maar het vinden van een andere werkgever was best lastig. "Bij boeren aankloppen met de vraag of zij werk hebben kan wel, maar dan moet er ook maar net werk zijn op dat moment", legt Keij uit. Met Teroza wil de ondernemer dit makkelijker maken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel