Stoet aan bijzondere auto's als verjaardagsverrassing voor 11-jarige Marijn

ZEEWOLDE • Wo 26 januari 2022 | 23:53 • Woensdag 26 januari 2022 | 23:53

De 11-jarige Marijn Ram uit Zeewolde beleefde woensdagavond een verjaardag om nooit te vergeten. Zijn moeder had voor hem een heuse verjaardagsstoet geregeld van tientallen bijzondere auto's die door hun straat reden.

De deelnemende automobilisten kwamen uit het hele land, een aantal zelfs uit Duitsland. Ze stopten met hun gepimpte auto's één voor één voor de deur om Marijn te feliciteren of hem een cadeautje te geven. En ze lieten ook zien wat ze met hun voertuig konden, wat leidde tot gierende banden en knallende uitlaten.

Jill Ram vond dat haar zoon een grote verrassing had verdiend, omdat hij zich ernstig zorgen maakt over haar gezondheid. Ze is vorig jaar getroffen door baarmoederhalskanker. Inmiddels is ze herstellende.

Moeder Jill ziet de angst van haar zoon met veel bezorgdheid aan ook omdat Marijn drie jaar geleden zijn oma verloor aan kanker. Na schooltijd haast hij zich om bij zijn moeder te zijn. "Hij praat er niet over maar hij laat het zien door gedrag wat hij vertoont", vertelt ze. Stil, teruggetrokken, heel zorgzaam naar mij toe, alles voor mij willen doen. Ja, in het verzorgen van, laat hij het zien."

Marijn liet weten superblij te zijn met de verrassing: "Tot nu toe is het de beste verjaardag. Ik ben heel dankbaar". Jill Ram had niet verwacht dat er zoveel auto's zouden komen. "Alles en iedereen is zo lief voor ons maar ja, weet je het draait op dit moment allemaal om mama. En zijn verjaardag hoort niet om mij te draaien", zegt ze. "Het is echt zo mooi wat ze voor hem gedaan hebben. Ik heb er geen woorden voor. Ik ben zo dankbaar. Het is nog mooier dan ik had gehoopt."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel