Veteranen Search Team zoekt naar vermiste Ier Edward Reilly

ALMERE • Wo 2 maart 2022 | 19:42 • Woensdag 2 maart 2022 | 19:42

Leden van het Veteranen Search Team hebben woensdagmiddag en -avond in de Faunabuurt en Bloemenbuurt in Almere Buiten gezocht naar de vermiste Edward Reilly. De Ier die in Almere woont is sinds storm Eunice niet meer gezien.

Reilly bracht op 18 februari een bezoek aan café 't Steegje in het centrum van Almere Buiten. Sindsdien is hij vermist. De politie heeft dinsdag een opsporingsbericht geplaatst. Omdat er op dit moment geen vermoeden van een misdrijf bestaat, zoekt de politie niet zelf. Het Veteranen Search Team bestaat uit vrijwilligers die in het leger hebben gezeten of bij de politie hebben gewerkt.

Anne Faber
Het Veteranen Search Team is in 2017 opgericht naar aanleiding van de vermissing van Anne Faber uit Utrecht. Uiteindelijk bleek ze te zijn ontvoerd, verkracht en gedood door Michael P. uit Zeewolde. Hij zat op dat moment in een kliniek in Den Dolder het laatste deel van de straf uit, die hem was opgelegd voor een verkrachting van twee minderjarige meisjes in 2010.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel