Floriade haalt deadline voor aanleveren extra informatie

ALMERE • Di 5 april 2022 | 10:03 • Dinsdag 5 april 2022 | 10:03

De Floriade BV heeft alle aanvullende documenten voor de evenementenvergunning op tijd ingeleverd. Waarnemend burgemeester Ank Bijleveld had de organisatie van de wereldtuinbouwtentoonstelling in Almere tot afgelopen vrijdag gegeven om die documenten in te leveren.

De vergunning voor het zes maanden durende evenement werd eerder al afgegeven, maar er was op een aantal punten nog onduidelijkheid. Daarbij ging het onder meer over afspraken over veiligheid met alle partijen die actief zijn op het terrein, zoals het zorgcentrum en de hogeschool.

Volgens een woordvoerder van de gemeente ontbreken nog twee onderliggende stukken, maar die zorgen niet voor vertraging. "Denk bij de onderliggende stukken aan de locaties van de prullenbakken op de parkeerplaats. De parkeerplaats was pas dit weekend klaar. Nu wordt gekeken waar de afvalbakken komen." In het stadhuis worden alle aangeleverde stukken inmiddels beoordeeld.

Dit nieuws is afkomstig van verslaggever Vincent Smit. Hij richt zich dit jaar speciaal op nieuws uit Almere voor Omroep Flevoland en 1Almere. Voor tips: vincent.smit@omroepflevoland.nl

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel